Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Rafkó

Rafkó, okosságok, lehúzások, piaci-, vásári- és másholi dumák, történetek - avagy (túl)élni nem csak Budapesten kell.

Elérhetőség

Ide írhatsz nekem, ha kommentelni nem akarsz: rafkoblog@gmail.com


Felelősségvállalás:

A blog a 18+ korosztálynak szól.

A blogon olvasottakat senki ne utánozza vagy ismételje meg! Nem azért, mert jogvédett ötletek ezek. Hanem, mert legtöbbjük olyan bűncselekmény, amiért annak elkövetője vagy elkövetői már bűnhődtek, vagy jelenleg is büntetésüket töltik. Illetve ezúton közöljük az itt olvasottakból "megvilágosodni vágyó elmebajnokoknak", hogy az információk felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A bepötyögött történetek valós, megtörtént eseményeken alapszanak, nagyon is! De egyébként kitalált történetek. Valamint néhol magán a kitaláción is módosítottunk, hogy a történet kerek legyen, illetve, hogy ne sértse senki önérzetét, aki esetleg érintett lehet. Így, ha valaki magára ismer, az csakis a véletlen műve. Az itt leírtakból mindenki vonja le a megfelelő konzekvenciát és okuljon, hogy őt ne tudják hasonló módon rászedni. Valamint nevessen, ha egy-egy történet arra készteti.

A blog minden bejegyzése saját szellemi termék, azokat felhasználni csak hivatkozással szabad, irásos hozzájárulás után.

Rafkó a FÁCSÉN

Friss topikok

  • mitisirjak: Az irományod fárasztó volt,ezért nem is tudtam végig olvasni,csak pár okosnak tűnő mondatod, amibő... (2014.12.07. 09:27) Dzsehova tanúi -a szerk. bejegyzése
  • Rafkóblog: @Szerda Úr: Igen, már tegnap is láttam ugyanezt a hirdetését másik blogon is... én adok neki egy e... (2012.03.26. 09:45) Vendéghányás ft./vs. dohányzás -a szerk. bejegyzése
  • Mosolyszemű: Követem az eseményeket,haladjatok már,olvasnék..... (2012.03.16. 09:18) Miért?
  • Rafkóblog: @paraZITA: nem tudom, hogy minek kellene hívni. Csak sztorizgatok. (2012.03.13. 09:21) UPDATE!

Esküvősös - a szerk. bejegyzése

Rafkóblog 2012.04.15. 21:00

Na hát nah … Vasárnap este, szokásos váttudú?

 

Asszonypajtás nézi a Négy esküvő c. műsort, szólt, hogy ha érdekel, jöjjek, mert egy 850 fős roma lagzi is terítéken lesz … Elsőre nem villanyozott fel a dolog, de végül megérte megnézni: egy kisebb posztot megért.  Íme.

 

Először is, meg kell megint említsem Szerda Úr egy korábbi bejegyzését, voltak összevágó pillanatok, mit ne mondjak.
Kezdve rögtön a kajával: vályúban a birka pörkölt, teknőben a rántott hús. DREAMLAND!

Aki ismeri a műsort, az tudja, hogy itt négy menyasszony versenyez egymással egy nyeremény útért, de úgy, hogy közben egymást pontozzák. Hát a három konkurens vendég kis magas sarkúi után, amivel próbáltak az itt-ott bokáig érő sáron átevickélni, a mezítlábas és gumipapucsos vendégekről a bevágások elég kontrasztosak voltak, akár csak a pocsolyába belelógó hosszú tarka ruhák látványa kontra pink mini ruhák.

A sok vendég kitett magáét: alig négy és fél órával a tervezett időpont után érkeztek a lány kikérőre. Ezzel egy picit borult a program, de hát miaaaaaa? tata halál, tata börtön! Tekintettel arra, hogy kevés magyar szó hangzott el a tradicionális cigány esküvőn, a három versenyző picit panaszkodott a nyelvi nehézségekre. De nem baj, "kiactivityzték", hogy azért, mert mindenki ordít, senki nem haragszik egymásra. Nem feltétlenül ez volt a kikérő kvintesszenciája, de hát oda se neki. Az istálló mellett a sátorban ez is jó volt...

Majd jött a lovas kocsi (gy.k.: hintó) az ifjú párért, és elindult az embertömeg az isten háza felé. Feltűnt, hogy az ifjú párnál mindenki boldogabbnak tűnt. Hát persze. Hogy a narrátort idézzem: nem kezdődhet el úgy egy roma lagzi, hogy ne koccintson mindenki legalább VALAKIVEL... ?!?!?!?! Mekkora duma már ...

Nah, a templomban jöttek csak a csuda dolgok: folyt a bomba, a viszki, többen telefonáltak, mint amennyien meghatódtak. Két koszorús lány nem volt egyforma ruhában, de volt ott vendég melegítőben is. És persze az elmaradhatatlan viszki-műanyagpohár kombó. Priceless.

Még véget sem ért az amúgy sem kimondottan alapzaj mentes szertartás (szer tartás?), de már lehetett hallani, hogy a templomkertben ellenbuli szerveződött: ment a romapop, a tánc, a vinnyogás, minden... Persze gyorsan kiderült, hogy a vendégsereg templomból kiszorult része volt. Bódottág!

A 850 embert egy sportcsarnokba tudták elhelyezni. Ha a lányos ház igazi cigányos módon, giccsesen berendezett és feldíszített ojjektum volt, akkor a sportcsarnok meg ... egy sportcsarnok. Pár fehér lepedő fent, szív alakban vörös lufik oldalt - ezeket amúgy a rajkók hamar meg is dézsmálták, egy fogatlan öregasszony nem győzte elhessegetni őket. Majd, mintha mi sem történt volna, belesomolygott a kamerába. Nah, szerencsére reklám ...

Persze volt sztárvendég is, lölö zsunior személyében, akinek plájbekk performansza amúgy osztatlan sikert aratott. Az egyik versenyzőre, aki civilben matektanár, csak nem úgy néz ki, szóval az egyikre kicsit ráment egy nem kicsit illuminált hiperpigmentált fiatalember … Olyannyira, hogy a keze még a lány popijára is lecsúszott, de nem kicsit. - Ekkor kicsit már mi is megijedtünk, úgyhogy segítettünk kimenteni Timit abból a körből. -mondta egy rövid szőke hajú versenyző. Jóhogy: min 400 részeg kancigány között lehet, hogy én sem kicsit szarnék be. Bár lenne egy kis hendikeppem: vélhetően az én popim nem lenne közkívánat tárgya.
Egyébként a felvétel idején rövid szőke hajú lány - a következő bulin előzetesén már kicsit hosszabb, de fehér hajú: katona. A vőlegénye is az. Vajon náluk hogyan lesz majd? - Akarod-e férjedül az itt megjelent xy-t, míg egy afgán repeszgránát el nem választ? Őt tőled, a karját pedig a testétől? - Uram, igen uram!

Nah és végül az est záróakkordja, a menyasszonytánc: 850 fővel 5 órán át … Persze hullottak a tízezresek (innen látszott, hogy azért nem volt túl nagy rongyrázás: láttam a neten olyan videót, hogy ha ott tízessel mentél volna, nem csak kinéznek, de le is köpnek...), ment a meghatódás. Persze főleg a joy parents ríttak nagyon, de hát ennek egy ilyen napon helye is van. Itt volt egy búcsúztató, ahol megint, egyik menyasszony sem ment sokra az angol nyelvvizsgájával :)

Aztán vége lett. A második felvonás második felében a karót nyelt, esetlen Dorka lagzija volt a topic. Lehet, hogy jól érezte magát a saját esküvőjén, de hogy ez nem látszott rajta, az biztos. Ő volt az, aki az elején kijelentette: én pesti vagyok, én modern vagyok: nálunk nem lesz lakodalmas zene. Mondanom sem kell, kábé végig haldoklott…

A végén, nem csak azért, hogy PC legyek (politically correct), el kell mondanom, hogy nagyon durván le a kalappal a menyasszony előtt! Minden nemű hiszti nélkül élte túl a közel ezer fős népvándorlást, kezdve a pici késéssel az elején egészen a menyasszonytáncig. ResTecPa! És sok boldogságot!


Itt pedig egy örökzöld, csak, hogy lássátok, hogy milyen is lehetett volna. Nem rövid, de tanulságos...

 
 

Címkék: pc esküvő roma cigány vőlegény menyasszony l. sportcsarnok junior lagzi menyasszonytánc bódottág sztárvendég priceless

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rafko.blog.hu/api/trackback/id/tr824448777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása